New Profesional Consult 930 x 122

cupole

UPDATE: CUPOLELE PASAJULUI MAGNOLIA VOR FI ÎNLOCUITE

(UPDATE 12 DECEMBRIE ORA 16:20). Consiliul Local a aprobat proiectul în ședința sa ordinară în plen de astăzi, 12 decembrie 2019, cu voturile majorității PSD. Consilierii PNL au votat „împotrivă”, iar consilierii ALDE s-au abținut.

Citiți și: Pitești: Ce s-a întâmplat cu locul de joacă vandalizat

10 DECEMBRIE 2019: Un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea documentației de avizare pentru lucrări de intervenții (DALI) pentru refacerea cupolelor pasajului pietonal subteran Magnolia (pasajul Sfânta Vineri) din Pitești va fi supus dezbaterii și aprobării Consiliului Local în ședința sa ordinară în plen din această lună.

Lucrările ar urma să fie făcute la cupolele de la ambele intrări/ieșiri ale pasajului, precizează pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru renovarea casei

Valoarea estimată a investiției este de 315.495,05 lei, cu tot cu TVA, bani de la bugetul local.

Ar urma să fie confecționată și montată o nouă structură metalică (pereți și învelitori). De asemenea, printre altele, se vor mai monta:

-învelitoare din panouri de policarbonat solid și etanșare rosturi;

-pereți realizați din tâmplărie metalică, structură secundară și panouri din sticlă securizată;

-grile de ventilare, jgheaburi și burlane din tablă.

Vor fi refăcute finisajele exterioare și interioare și instalația electrică și vor fi montate corpuri de iluminat de tip LED.

Documentația de avizare a fost elaborată de SC Valverde International SRL.

Amintim că în prezent se lucrează și la repararea scărilor rulante de la pasajul pietonal subteran Magnolia.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90