NOR CURIER 930X122

bulevardul dacia

UPDATE: DRUM DIN ARGEȘ, UNDĂ VERDE PENTRU ASFALTARE

UPDATE: Asfaltarea primului tronson al DN 73D, cuprinzând porțiunea bulevardului Dacia de la spital până la primele blocuri din oraș, se apropie de finalizare. Concomitent, se lucrează și la porțiunea cuprinsă între Colibași și noul sens giratoriu de pe DN 73, în Mărăcineni, anunță primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. 

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

O investiţie mult aşteptată de locuitorii oraşului Mioveni, pentru care autoritățile locale și parlamentari de Argeș au făcut numeroase demersuri la București, a primit, în sfârșit, undă verde de la Ministerul Transporturilor: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a aprobat proiectul de asfaltare a Drumului Național 73D (Mioveni – Câmpulung Muscel) pe întreaga porțiune a bulevardului Dacia din Mioveni.

Lucrările de asfaltare vor fi realizate în mai multe etape, informează primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Prima etapă include porțiunea de la noul sens giratoriu din Mărăcineni până la calea ferată din Colibași. Firma desemnată să facă lucrarea a decopertat tronsoane de peste cele două poduri din această porțiune (podul de peste calea ferată din vecinătatea Gării Ciumești și podul de peste râul Doamnei de la intrarea în Colibași).

Următoarea etapă va include porțiunea de drum din zona Racovița, de la spital până la primele blocuri.

Ultima porțiune din DN 73D care urmează să fie asfaltată este axul central al bulevardului Dacia, cea mai dificilă din punct de vedere al volumului mare de trafic. „Acest segment va fi realizat, cel mai probabil, începând din primăvara anului viitor”, anunță Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90