EcoMoto 930×122

lărgire

VA FI ȘANTIER! LUCRĂRI PE STRĂZI DIN PITEȘTI

Va fi șantier. Lucrări pe străzi din Piteşti. În vederea creşterii fluenţei traficului rutier care este din ce în ce mai intens, Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti are în plan lărgirea unei artere importante de circulaţie din municipiu.

Citiți și: Accident grav în Pitești! Bolid de LUX, Mercedes, implicat!

Este vorba despre strada Maior Şonţu. Și pe strada C.A. Rosetti, până la intersecţia cu bulevardul Republicii, ar urma să se desfășoare lucrări de extindere. Este o zonă cu trafic dinspre Calea Craiovei şi dinspre Prundu spre Târgul din Vale şi spre bulevardul I.C. Brătianu.

Lucrările de lărgire a celor două străzi, aflate una în continuarea alteia, vor costa 1.649.444 de lei, plus TVA, şi se vor desfăşura după ce vor fi organizate licitaţiile prevăzute de lege pentru desemnarea constructorului.

Citiți și: Autostrăzile care pornesc din București, lărgite la trei benzi!

Şi strada Târgul din Vale ar urma să fie, de asemenea, lărgită cu încă o bandă de circulaţie.

În prezent, sunt în plină derulare lucrările de lărgire pe Calea Craiovei (imagini și detalii, AICI). (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90