930×122 CAPRA 5

rutier

SCHIMBARE ÎN TÂRGUL DIN VALE

Schimbare în Târgul din Vale. Primăria Piteşti anunţă, prin vocea viceprimarului Sorin Apostoliceanu (foto), o investiţie menită să fluidizeze traficul rutier pe strada Târgul din Vale, în zona Rectoratului Universității. Investiția, conform sursei citate, va fi făcută la anul, termenele de execuție urmând să fie stabilite. 

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Potrivit viceprimarului, trotuarul de pe partea cu blocurile (pe sensul către bulevardul I.C. Brătianu) va fi îngustat şi va fi realizată o bandă de circulaţie auto în plus.

În acest fel, şoferii care circulă pe strada Târgul din Vale spre Centru vor putea intra mai uşor pe bulevardul I.C. Brătianu, susține municipalitatea. 

Citiți și: Exclusiv/ Pitești. Patronul de la Rehoma vrea daune de aproape 1 mil. € de la Primărie

Zona este una dintre cele mai aglomerate din Piteşti, în special la orele de vârf, iar blocajele rutiere sunt frecvente. În aceeași zonă apar și probleme generate de funcţionarea semafoarelor de la intersecţia cu bulevardul I.C. Brătianu, care cedează de multe ori atunci când plouă mai puternic.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90