930X122 MAIA

consiliul judetean arges

(VIDEO) ÎN SFÂRȘIT! SCHIMBARE LA GRĂDINA DE VARĂ

Schimbare la Grădina de Vară. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, anunță că se lucrează la proiectul tehnic pentru reabilitarea Grădinii de Vară din din centrul Piteştiului (din spatele Bibliotecii Judeţene Argeş). Potrivit sursei citate, proiectul va fi gata în acest an şi tot în acest an vor începe și lucrările de reabilitare. Manu nu precizează termene exacte.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Dan Manu mai anunță că destinaţia Grădinii de Vară va rămâne cea iniţială: spaţiu public pentru spectacole în aer liber. Grădina de Vară a fost câştigată în instanţa de judecată de Consiliul Judeţean, dar de aproape trei ani este un spaţiu nefolosit, în care s-au adunat gunoaie.

Citiți și: Vicele CJ Argeș urmărit penal de DNA! Prejudiciu enorm!

Grădina de Vară, altădată loc pentru spectacole de divertisment și muzicale de mare succes printre piteșteni, se află de ani de zile, după cum puteți vedea și în imaginile filmate astăzi de ePitești, într-o stare jalnică, devenind în timp un adevărat depozit de gunoaie. Amănunte, AICI. Schimbarea în bine este așteptată de piteșteni de ani și ani de zile.

Spațiul a făcut obiectul unei dispute juridice între persoane care îl revendicau şi Consiliul Judeţean. În urmă cu aproape trei ani, Consiliul Judeţean a câştigat dreptul de proprietate asupra Grădinii de Vară, dar de atunci și până acum nu s-a făcut nimic pentru (re)punerea sa în valoare. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90