New Profesional Consult 930 x 122

administrator

VREI SĂ AJUNGI ADMINISTRATOR DE BLOC? PRIMĂRIA ORGANIZEAZĂ UN NOU CONCURS!

Primăria Piteşti anunţă că va organiza un nou concurs pentru cei care vor să devină administrator de bloc. Concursul va avea loc pe 18 septembrie, de la ora 13, și are ca scop atestarea persoanelor fizice pentru activitatea de administrare a imobilelor-condominii (blocuri).

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Înscrierea candidatilor şi depunerea dosarelor personale se pot face de astăzi, 2 septembrie, până pe 15 septembrie inclusiv. Vor fi declaraţi admişi doar candidaţii care vor obţine minimum media 7 la proba teoretică.

Conform legii, toţi cei care vor să lucreze ca administrator de bloc trebuie să fie atestaţi de Primărie, în urma unui examen scris şi a unei probe de interviu. Preşedinţii de asociaţii de proprietari care angajează administratori fără atestat de la Primărie riscă să primească amenzi de până la 2.000 lei.

Citiți și: Viața la bloc! Avantaje pentru aceste persoane!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90