930 x122 grota rece

bloc

ZECI DE NOI APARTAMENTE ÎN PITEȘTI

Lucrările la viitorul nou bloc de locuinţe sociale din Piteşti care va fi amenajat pe structura căminului fostului Liceu CFR de pe strada Nicolae Dobrin sunt avansate, conform graficului stabilit iniţial, potrivit Primăriei.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Investiţia, care se ridică la 5.500.000 de lei, este realizată cu bani de la bugetul local şi de la Guvern.

Blocul care va rezulta în urma extinderii structurii existente va avea parter şi trei etaje, cu un total de 56 de apartamente.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pentru amenajările interioare sunt folosite parchet laminat, gresie, faianţă și tâmplărie din PVC.

„Locuinţele sociale de la căminul C3 al fostului Liceu CFR vor fi alocate pe baza punctajului obţinut de persoanele care au depus la Primărie cereri şi dosare pentru locuinţe sociale. O comisie specială se va ocupa de acest lucru, iar lista cu punctajele va ajunge spre validare şi în Consiliul Local. Ne preocupă să găsim şi alte soluţii pentru cei care au nevoie de o locuinţă, pentru că solicitările sunt foarte multe”, declară primarul Cornel Ionică. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90