Donaris 930 x 122

accident

ADMINISTRATORUL BLOCULUI AVARIAT DE UN AUDI DĂ DE PĂMÂNT CU PRIMĂRIA, POLIȚIA ȘI DISTRIGAZ

Ion Popescu, administratorul asociației de proprietari nr. 11 – Bloc 5 IRTA, spune că Primăria Pitești, Distrigaz și Poliția ar fi trebuit să se autosesizese până acum cu privire la riscul producerii unor accidente în intersecția străzii Maternităţii cu strada General Constantin Cristescu, acolo unde sâmbătă seara un Audi A8 a intrat, la propriu, în dormitorul unui apartament din imobilul amintit.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

„Poliția ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu. Nu știu cât de mult este interesată Poliția de acești iresponsabili proprietari de mașini de forță care fac toată noaptea ravagii în oraș. Aici, la noi, intră cu o viteză infernală, de te sperii când auzi cum scârțâie roțile, iar Poliția știe toată treaba asta! Vin în forță pe bulevard și fac stânga către Trivale și către stadion. E ceva îngrozitor!

„La volumul ăla de gaze, ar fi luat blocul foc”

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Fost director Electrica, Ion Popescu arată că și Distrigaz are datoria de a interveni.

„A mai fost un incident aici, a mai intrat cu mașina peste conducta de gaze. Pe cei de la Distrigaz nu-i interesează. Acum i-au spus păgubașei cu casa să facă o sesizare la Primărie, ca aceasta să pună niște stâlpișori ca să le protejeze lor conducta. Această conductă de gaze în diametru de 18 cm iese din pământ, merge către strada Trivale, suprateran. Dacă această mașină, care a venit cu viteză infernală, spărgea conducta, vă dați seama, la volumul ăla de gaze, ar fi luat blocul foc.

Distrigaz ar trebui să-și protejeze rețeaua. Știe că i-a fost lovită conducta de trei, patru ori. Știe că se poate produce oricând o tragedie. Dacă n-ar fi fost bordura asta înaltă, mașina ar fi intrat direct în conductă. Ar fi trebuit să se gândească de ani de zile la acest lucru, de când au făcut lucrarea asta și au pus conducta supraterană, dar cine să mai gândească în țara asta?!”, spune Ion Popescu.

„Poliția să pună ordine și Primăria să rezolve problema”

Cât despre Primăria Pitești, Ion Popescu afirmă că ar fi trebuit să monteze încă de anul trecut, când a avut loc precedentul incident, câțiva stâlpi de protecție.

„Primăria are secție ADP și trebuie să se ocupe de treaba asta, dar n-au vrut nici măcar să ridice molozul care a rezultat. Nu i-a interesat! Soluția e la autorități: Poliția să pună ordine și Primăria să rezolve problema. Nu știu dacă mai e cazul ca cineva să sesizeze neregulile pe care ei le știu și le trec cu vederea”, încheie Ion Popescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3