NOR CURIER 930X122

adrian miuțescu

Adrian Miuțescu s-a făcut de râs la Congresul PNL

După ce sâmbătă, la Congresul PNL, Florin Cîțu a fost ales în funcția de președinte al partidului liberal, duminică a urmat o nouă zi de alegeri, la București, la Romexpo, pentru conducerea centrală a formațiunii – Biroul Executiv (BEX).

Citiți și: Miuțescu a rămas fără imunitate. Undă verde la percheziții

Printre oamenii propuși de Ludovic Orban, pentru funcțiile de conducere din PNL s-a aflat și Adrian Miuțescu (foto)- deputat de Argeș și președinte al PNL Argeş. Acesta a candidat pentru funcţia de membru în Biroul Executiv.

Citiți și: Miuțescu și Tofan, urmăriți penal de DNA!

Pentru a strânge voturi în campanie, Miuțescu, a apelat la toate strategiile posibile: de la pliante, până la mesaje telefonice adresate colegilor liberali.

Candidații propuși de Orban au intrat în competiție cu propunerile făcute de Florin Cîțu, proaspăt ales în funcția de președinte al PNL.

Din echipa propusă de Florin Cîțu a făcut parte și deputatul piteștean Daniel Constantin (foto). Acesta a candidat pentru funcția de vicepreședinte.

TOT ÎNAINTE PENTRU O FUNCȚIE ÎN BIROUL EXECUTIV

După ce Florin Cîțu a câștigat șefia PNL, duminică, o parte dintre liberalii din echipa lui Orban care candidau pentru funcții de conducere și-au anunțat retragerea candidaturilor.

Astfel, cei mai mulți din apropiații fostului lider al PNL Ludovic Orban și-au anunțat retragerea din cursa pentru funcțiile în Biroul Executiv.

Nu și Adrian Miuțescu!

Pe principiul ”scapă cine poate”, după înfrângerea apropiatului său, Miuțescu a candidat în continuare pentru funcția mult râvnită, pesemne că, ideea de a face parte din tabăra lui Cîţu nu i-a displăcut chiar atât de tare președintelui PNL Argeș.

Și, ca acest lucru să fie înțeles și de către liberalii aflați în sală, la Consiliul Național al PNL, Adrian Miuțescu le-a transmis și un mesaj telefonic colegilor săi.

Va salut din jud. Brătienilor! Sunt dep. Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș. Candidez pentru funcția de membru în Biroul Executiv. Mă bazez pe votul dvs! Mulțumesc!

Deși a făcut tot posibilul pentru a câștiga, Adrian Miuțescu nu și-a înduplecat colegii liberali, acesta obținând doar 193 de voturi din partea acestora.

În schimb, Daniel Constantin a făcut parte din echipa câștigătoare, obținând, chiar și fără pliante sau mesaje telefonice, 1251 de voturi.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ionescu spune:

    Sper să-l zboare Cîțu cu fulgi cu tot,a condus cea mai proastă filială PNL.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90