SMART KIDS 930X122

smartykids

Ajută-ți copilul să se dezvolte! Înscrie-l în centrele SmartyKids

Iată câteva motive pentru care merită să-ți înscrii copilul în centrele SmartyKids din Pitești și Mioveni.

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

Principala activitate pe care cei mici o desfășoară în aceste centre este ”Aritmetica mentală”, o metodă unică de stimulare intelectuală. Ajută copilul să stăpânească mai bine materialul școlar, dezvoltă abilități legate de memorie, imaginație, logică și gândire, ajută la o mai buna înțelegere nu doar a științelor exacte ci și a celorlalte discipline.

Citiți și: SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

Aritmetica mentală ajută la procesul de interiorizare, stocare și procesare a informației.

Este o activitate concretă obiectivă deoarece copilul învață să socotească mai ușor cu ajutorul unui obiect, și anume abacul.

Manipularea abacului reprezintă o activitate motorie fină care stimulează zona creierului responsabilă de articularea discursului și dezvoltarea unei fine motricități.

Dezvoltă ambele emisfere cerebrale, deoarece, în procesul de calcul, copilul folosește ambele mâini. Combină funcția tactilă, mișcarea și activitatea computațională.

 

Activează cortexul prefrontal, aceasta fiind cea mai dezvoltată parte a creierului care monitorizează, controlează, direcționează și focalizează acțiunile.

Dezvoltă o memorie vizuală și auditivă puternică, crește puterea de concentrare, oferă metode inovatoare de rezolvare a problemelor și îmbunătățește procesele de gândire.

Prin urmare, aritmetica mentală facilitează:

– Dezvoltarea interacțiunii dintre ambele emisfere cerebrale.

– Performanță academică îmbunătățită și creativitate.

– Creșterea încrederii și a stimei de sine.

– Focalizare și concentrare îmbunătățite.

– O capacitate îmbunătățită de a învăța limbi străine.

 

Pentru ca învățarea metodei de calcul cu abacul să fie interesantă pentru copii, cadrele de la SmartyKids alternează efortul intelectual cu activități fizice, jocuri educative și distractive și exerciții de grup interactive.

Procesul de învățare include și sisteme de recompensă și gamificare.

Manualele și caietele sunt special concepute pentru fiecare modul de învățare.

Pe lângă toate acestea, copiii au acces nelimitat în platforma online, fiecare având cont personalizat. Exersarea zilnică timp de 15 – 20 de minute ajută copiii să își consolideze abilitățile de învățare și să obțină rezultate mai bune, iar utilizarea platformei online va creste viteza si eficiența învățării.

Copiii se vor dezvolta într-un mod complex și echilibrat. Vor deveni mai concentrați și mai responsabili. Își vor dezvolta abilități privind calculul mental, logică și memoria fotografică.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana Popescu

Facebook SmartyKids Piteşti

E-mail: pitesti-trivale@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro/pitesti-pitesti-contact/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3