930 x122 grota rece

alertă

Alertă! Aliment periculos la un magazin din Pitești!

Alertă! Aliment periculos la un magazin din Pitești!

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

Alertă alimentară! Un retailer cunoscut în România a decis retragerea de urgență a unui produs alimentar de pe rafturile magazinelor sale din cauza cantității mari a unei substanțe nocive pentru organism.

Este vorba despre produsul ,,dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g”, comercializat de retailerul DM în mai multe magazine din ţară. DM are magazin și în Pitești.

Citiți și: O nouă tentativă de fraudă! Incredibil ce instituție folosesc atacatorii!

Alertă! Aliment periculos la un magazin din Pitești!

Produsul a fost retras din cauza prezenței aflatoxinelor, produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai și pot fi periculoase pentru organism dacă sunt consumate  pentru o perioadă lungă de timp.

Sunt afectate doar articolele din lotul NL 157, cu data limită de consum 04.06.2024.

„Vă  rugăm  să  nu  consumați  produsul  cu  data  limită  de  consum  menționată  mai  sus  și  să  îl  returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm.

Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteți returna produsul pana in data de 15.09.2023”, informează producătorii.

Detalii, AICI 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90