Donaris 930 x 122

amenzi

Alertă! Fiscul nu iartă nimic!

Alertă! Fiscul nu iartă nimic!

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Direcția Generală Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a anunțat o serie de controale în perioada 24-29 aprilie 2023.

Este vorba despre acțiuni de control operativ la nivel național pentru sancționarea firmelor ce activează în domenii cu o slabă conformare fiscală, scrie Playtech.ro.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Scopul autorităților pentru acest final de lună este de reducere a evaziunii fiscale din domeniul comerțului cu amănuntul, dar și din prestarea de servicii direct către populație, mai scrie sursa citată.

Cele mai vizate sectoare de ANAF includ comerț cu amănuntul, ca de exemplu comerțul stradal, cu haine, coafor, covrigării, vulcanizări, comerț cu ridicata, HoReCa – restaurante, baruri.

Astfel, în primele două zile ale acestei acțiuni, inspectorii DGAF au verificat 378 de operatori economici și au aplicat 329 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.647.721 lei, potrivit Economedia.ro.

Din care amenzi în cuantum de 1.607.000 lei și confiscări în valoare totală estimată de 40.721 lei.

Detalii AICI.

Sursa Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Retardatilor pune-ți impozite fixe anuale pe servicii gen. Frizerie ,Coafor , Service, Spălătorii etc. E foarte simplu dar nu va duce capul. Ăștia oricum nu dau un bon de casa. E posibil ca un frizer sa se plimbe cu Porsche sau un mecanic retardatilir

  • Andrei spune:

    Intr-o țara de hoti corupți și analfabeți ce rost are sa faci legi bine puse la punct, Mai bine vin băieții in control dai o șpaga și gata,ce rost are sa strângem bani la buget corect. Toate instituțiile statului sunt pline de corupți si toți prostii de la partide au funcții

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3