New Profesional Consult 930 x 122

persoane dispărute

    PERSOANĂ DISPĂRUTĂ DE LA LOCUL DE MUNCĂ

    UPDATE 2: Bărbatul a fost găsit pe raza localităţii Rucăr. Din primele verificari, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

    Citiți și: Anunț de ultimă oră în cazul mamei care a dispărut cu cele două fetițe în pădure!

    UPDATE: Poliştii au obţinut informaţii preţioase despre dispariţia bărbatului, în sensul că prezenţa lui a fost confirmată, ieri, la Dragoslavele. În această dimineaţă, poliţiştii argeşeni au obţinut şi probe de pe camere de supraveghere din localitate. Căutările continuă, alături de jandarmii montani.

    Citiți și: Update: Persoană dispărută. IPJ Argeş anunţă

    În ziua de 07 iunie a.c., BERBECARIU GIGEL, de 59 de ani, cu domiciliul în comuna Seaca de Câmp, județul Dolj, a plecat voluntar de la locul de muncă din comuna Rucăr, fără a mai reveni.

    Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 60 kg, constituție atletică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten închis, aspect neîngrijit.

    Vestimentație la momentul plecării: pantalon textil tip blue geans culoare portocaliu, bluză gri, șapcă de culoare neagră, încălțat cu cizme de cauciuc.

    Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.*

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90