NOR CURIER 930X122

persoane dispărute

    Anunț de ultimă oră în cazul mamei care a dispărut cu cele două fetițe în pădure!

    Update, ora 14:09

    Femeia de 35 de ani și fiicele ei de 5 și 11 ani, date dispărute într-o pădure din localitatea Năeni, județul Buzău, au fost găsite de polițiști.

    Citiți și: Persoană dispărută! Noi reguli!

    Potrivit Agerpres, agenții au dat de urma femeii la domiciliul unui bărbat, cu care se cunoscuse de curând prin intermediul unei platforme de socializare şi ar fi plecat de la domiciliul mamei sale ca urmare a unor neînţelegeri.

    „Femeia de 35 de ani şi cele două minore în vârstă de 11 şi, respectiv, 5 ani, dispărute în ziua de 28 aprilie a.c, au fost găsite în judeţul Brăila. Din primele verificări a reieşit că cele trei nu ar fi fost victimele vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Buzău.

    Citiți și: A plecat la plimbare şi nu s-a mai întors. L-aţi văzut?

    Știrea inițială, ora 13:02 – S-a dat alerta! O mamă și fiicele ei, dispărute în pădure!

    Polițiștii din Buzău sunt în alertă!

    O mamă 35 de ani și fetițele ei de 11 și 5 ani au dispărut într-o pădure din localitatea Năeni, notează Antena 3 CNN.

    Potrivit sursei citate, vineri seară, acestea au plecat în pădure să adune crengi uscate pentru foc și nu s-au mai întors.

    Autoritățile au fost alertate în această dimineață de mama femeii, bunica fetițelor.

    Polițiștii și jandarmii, împreună cu voluntari din localitate, au început căutările.

    Rudele celor dispărute își fac griji, mai ales că în ultimele zile un urs a făcut prăpăd în satele din apropiere.

    „În căutări sunt implicați polițiști de investigații criminale, polițiști din cadrul secției de Poliție rurală Merei, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Până la acest moment nu avem noi date, din păcate, despre cele trei persoane.

    Colegii fac căutări în zona în care cele trei s-ar fi dus. De asemenea, se fac cercetări cu privire posibilitatea ca acestea să se afle în vizită la o rudă, fără să mai anunțe.

    Zona de căutări este o zonă muntoasă, în extravilanul satului Vârf. Din fericire, în ultimul timp în zona aceea nu au fost sesizări cu privire la prezența unor urși”, a declarat Cornelia Stroe, purtător de cuvânt al Poliției Buzău, pentru sursa citată.

    Foto descriptiv: Digi24

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90