Donaris 930 x 122

amenzi

Amendă grasă la o sală de păcănele din Pitești

În ultimele 24 de ore, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secțiilor 1 și 3 Poliție au verificat modul de organizare a pazei la mai mulți agenți economici, patru unități de învățământ și trei operatori de valori monetare, toate de pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Argeş: Jandarmii au stricat mirilor petrecerea

Verificările au inclus și modul de îndeplinire a obligațiilor specifice de către furnizorii de servicii de securitate privată, iar la unitățile de învățământ, asigurate cu pază umană permanentă, a fost verificat şi modul de efectuare a serviciului de către agenţii aflaţi în serviciu cu privire la respectarea consemnul general și particular.

În urma verificărilor, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, la o sală de jocuri de noroc, întrucât s-a constatat faptul că sistemul de alarmă nu este conectat la dispeceratul unei firme de pază.

Citiți și: Inspectorii ISU Argeș, foc și pară pe „disidenții” pandemiei

De asemena, s-a procedat la instruirea operatorilor de valori monetare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul acestora, precum și respectarea normelor de lucru interne.

Având în vedere contextul epidemiologic, reprezentanții societăților verificate de polițiști au fost instruiți şi cu privire la măsurile de prevenire a coronavirusului, prin adresarea de către aceștia de recomandări și luarea unor măsuri care să asigure respectarea de către cetățeni a păstrării unei distanțe de siguranță, pentru diminuarea riscului de transmitere a afecțiunii medicale.

(Foto: descriptiv)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441