930 x122 grota rece

amenzi

Amendaţi după un „pont” trimis la Poliţie

Amendaţi după un „pont” trimis la Poliţie. Agenţii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați, în noaptea de 2 mai a.c., cu privire la un eveniment privat, care se desfășura la o locuință de pe raza localității Morărești.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

La locul indicat s-au deplasat mai multe echipaje, însă evenimentul privat nu se mai afla în desfășurare.

„În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, a fost identificat organizatorul petrecerii, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, totodată fiind aplicate alte 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

Nu este nicidecum prima oară când se dau amenzi în urma unor informaţii primite de poliţişti de la persoane „anonime”. Mai mulţi organizatori de petreceri se plâng că, deşi discută cu participanţii să fie discreţi, aceştia fac „Live-uri” pe Facebook sau TikTok, atrăgând atenţia asupra lor. Ba mai rău, dacă se supără sună chiar ei la Poliţie, ruinând distracţia şi băgându-i pe ceilalţi la procese… verbale.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    La capitalisti ca la talibani.Muzica și petrecerile sunt interzise.Romanii neam de delatori.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90