EcoMoto 930×122

budeasa

Amplă acțiune de ecologizare la Budeasa

Astăzi, la Budeasa, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, a avut loc cea mai mare acțiune de ecologizare, unde au participat peste 200 de voluntari.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Reamintim că, Primăria Budeasa s-a alăturat invitației de a participa la acțiunea „Argeșul curat”, împreună cu personalul primăriei, elevii școlii gimnaziale și cadrele didactice, consilierii locali, salariații EFTEC, ARMCOMP și SC OUĂ DE TARA SRL.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Au fost strânși aproximativ 500 de saci de gunoaie.

Efortul lor (n.r. voluntarilor) a însemnat o lecţie de implicare şi dragoste pentru natură. Implicarea socială și simțul civic merg mână în mână cu educația pentru viață și transformarea tinerilor în adulți responsabili și educați.

Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre (conducerii și angajaților ARMCOMP și EFTEC, Zimbrul Carpatin, cadrelor didactice, personalului Primăriei, consilierilor locali și tuturor voluntarilor), dând exemplu că suntem o comunitate unită, care face echipă în orice demers. Doar împreună putem genera schimbarea pe care ne-o dorim în Budeasa!”, a declarat primarul comunei, Nicolae Rachieru.

De asemenea, edilul roagă întreaga comunitate să contribuie la astfel de acțiuni:

Fac apel încă o dată către întreaga comunitate, astfel încât, printr-un efort comun, să contribuim la o comună curată, care să ne dea sentimentul apartenenţei şi să ne responsabilizeze. Să facem din comuna noastră acea comună în care să trăiești, nu doar să locuiești! O inițiativă reușită azi poate să fie un exemplu de inițiativă mâine!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90