930×122 POSADA 5

amenzi

ANAF, în control la Dragonul Roșu. Amenzi grele

Inspectorii ANAF antifraudă au dat amenzi de 1,55 milioane de lei în Dragonul Roșu în urma unor controale care au avut loc joi, 4 mai. Peste 200 de operatori au fost verificați.

Citiți și: Pitești. ,,Șmecherii” cu mașinile tunate, luați la țintă de Poliție

ANAF transmite într-un comunicat de presă:

„Joi, 04 mai 2023, peste 200 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au verificat 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu.

Au fost aplicate 312 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 1,55 milioane de lei, în principal pentru neevidențierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare efectuate și nerespectarea prevederilor legale referitoare la întocmirea și utilizarea documentelor justificative.

Citiți și: Ce se întâmplă cu șoferii care frânează brusc în fața radarelor!

Atenţionăm clienţii centrelor angro să se asigure că primesc toate actele prevăzute de lege (facturi, chitanțe, documente de însoţire etc) pentru toate mărfurile cumpărate, deoarece monitorizarea și controlul antifraudă vizează inclusiv traseul ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale, fiind verificate toate etapele ciclului de comercializare, până la vânzarea către consumatorul final.”

Sursă foto: antena3.ro

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90