930 x122 grota rece

amenzi

ANAF, în control la Dragonul Roșu. Amenzi grele

Inspectorii ANAF antifraudă au dat amenzi de 1,55 milioane de lei în Dragonul Roșu în urma unor controale care au avut loc joi, 4 mai. Peste 200 de operatori au fost verificați.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

ANAF transmite într-un comunicat de presă:

„Joi, 04 mai 2023, peste 200 de inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au verificat 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu.

Au fost aplicate 312 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 1,55 milioane de lei, în principal pentru neevidențierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare efectuate și nerespectarea prevederilor legale referitoare la întocmirea și utilizarea documentelor justificative.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Atenţionăm clienţii centrelor angro să se asigure că primesc toate actele prevăzute de lege (facturi, chitanțe, documente de însoţire etc) pentru toate mărfurile cumpărate, deoarece monitorizarea și controlul antifraudă vizează inclusiv traseul ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale, fiind verificate toate etapele ciclului de comercializare, până la vânzarea către consumatorul final.”

Sursă foto: antena3.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3