EcoMoto 930×122

Analogue festival

Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

A fost un real spectacol pe scena Analogue Festival, iar evenimentul s-a bucurat de un mare succes.

Organizatorii au o veste foarte bună! Analogue Festivalul se va desfășura și la anu!

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Iată ce transmit organizatorii:

,,Cea de-a treia ediție a festivalului va avea loc tot în ultimul weekend de vară, între 30 august și 1 septembrie 2024

Organizatorii promit trei zile de muzică și distracție în mijlocul naturii, cu un line-up de artiști români și internaționali de top

La ediția din acest an, nu mai puțin de 38 de trupe și DJ-i au făcut spectacol pe cele două scene, în fața a peste 35.000 de spectatori

Mioveni, 28 august.

Ediția din acest an a Analogue Festival s-a încheiat duminică, 27 august, cu concerte susținute pe scena principală de Valeria Stoica, R.O.A., Spike, Asian Dub Foundation, Selah Sue și Subcarpați.

Peste 35.000 de spectatori de toate vârstele, de la 3 la peste 70 de ani, au ascultat muzică, s-au relaxat pe terasele amplasate pe iarba platoului Făget, și-au făcut tatuaje, s-au ridicat cu balonul de aer cald, s-au jucat ori s-au căsătorit pentru o zi de vară.

Organizatorii anunță datele în care va fi organizată și cea de-a treia ediție a festivalului: 30 august – 1 septembrie 2024.

<Ediția 2023 a Analogue Festival a fost un succes din toate punctele de vedere.

Nu mai puțin de 38 de trupe și DJ-i au urcat pe cele două scene ale festivalului.

Cred că am reușit să trecem cu bine de ceea ce în viața unui festival de muzică reprezintă examenul maturității, depășind fără probleme provocarea organizării celei de-a doua ediții.

Din acest moment se poate spune că, grație Analogue Festival, Mioveniul a devenit un reper obligatoriu în peisajul evenimentelor muzicale din sezonul de vară.

Mulțumesc echipei de organizare, partenerilor esențiali pe care îi avem la fiecare ediție – Consiliul Local și Primăria Mioveni, voluntarilor, serviciilor edilitare, poliției locale, forțelor de ordine și tuturor structurilor implicate –, precum și partenerilor și sponsorilor noștri privați, fără sprijinul cărora această reușită nu ar fi fost posibilă.

Mulțumesc, de asemenea, acestui public extraordinar care a fost alături de noi timp de trei zile fantastice.

Vă așteptăm pe toți la Analogue Festival 2024>, a declarat Alin Călinescu, managerul festivalului.

În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue au concertat 18 artiști români și internaționali: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Killa Fonic, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Pe cea de-a doua scenă au urcat artiști tineri aflați în plină ascensiune și DJ-i iubiți de public: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Pierșinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Cataloop, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareș, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone și Trupa Rana.

Momente memorabile pe scenă

Analogue Festival 2023 va rămâne în istorie pentru o serie de momente memorabile.

În ziua a doua, Killa Fonic a rămas pe scenă, după concertul său, alături de foștii săi colegi din Șatra B.E.N.Z., pentru o reprezentație care a marcat una dintre foartele rare ocazii din ultimii patru ani în care trupa s-a reunit în componența sa inițială.

Finalul concertului Șatra B.E.N.Z. a fost unul emoționant – un omagiu adus lui Nosfe, unul dintre fondatorii formației, dispărut prematur dintre noi, în 2022.

La fel de memorabil a fost și gestul lui Tinie Tempah – al cărui concert a fost unul dintre cele mai spectaculoase din festival – de a purta, pe toată durata show-ului său, o pereche de sneakers personalizați.

Această pereche de sneakers unicat i-au fost oferiți în dar cântărețului prin amabilitatea artistului Graure, cel mai cunoscut sneaker artist din România.

Nici Delia nu și-a dezamăgit fanii.

Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Cea mai versatilă artistă din muzica românească a momentului, care se simte la fel de acasă și în rock, și în pop sau chiar manele, le-a oferit fanilor săi, într-un concert absolut electrizant susținut în prima zi de festival, un duet inedit alături de rockerii de la HVNDS.

La fel de puternică și de apreciată de către public a fost, desigur, probabil cea mai așteptată reprezentație din întregul festival – concertul aniversar de 30 de ani al celor de la B.U.G. Mafia.

Citește și: Analogue Festival, prima zi de distracții

Dacă cei mai tineri participanți la festival, de vârstă preșcolară, au putut fi văzuți alături de părinți la concertul lui Tinie Tempah, la Analogue au ajuns inclusiv seniori precum Dédé, un francez în vârstă de 70 de ani căsătorit cu o româncă, alături de care locuiește în Spania, dar care a învățat românește și revine în țara noastră ori de câte ori poate.

Și activări la înălțime pentru toate vârstele

La standurile vendorilor și partenerilor, pe parcursul celor trei zile de festival, dar și în Ziua zero – organizată în premieră joi, 24 august –, au avut loc sute de activări care i-au ținut în priză pe participanții la festival. În ultimele zile s-au oficiat pe platoul Făget peste 150 de căsătorii de o zi, au avut loc peste 200 de ridicări cu balonul cu aer cald și s-au organizat sute de jocuri în aer liber.

Citește și: Demențial! Aproximativ 12.000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Analogue Festival!

Ediția 2023 a Analogue Festival a fost organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

Nuclearelectrica

Parteneri media:

Voyo

Susținut de Virgin Radio și Europa FM

Transportation Partner:

Țiriac Auto

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florărie TAJ – The secret garden

Cofetăria Maison Alex

Date de contact:

E-mail: contact@analogue.ro, press@analogue.ro (pentru mass-media)

Telefon: +40 348 445 856

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival-invitație la o evadare în natură, alături de artiști români și internaționali care aduc în România concerte live de pe cele mai mari scene ale lumii.

Un succes încă de la prima ediție, Analogue Festival a adus la un loc peste 30.000 de pasionați de muzică live și artiști internaționali de calibru.

ANALOGUE. Escape into nature. Escape into music.”, se arată în comunicat.

Foto: Centrul Cultural Mioveni

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3