New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

Demențial! Aproximativ 12.000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Analogue Festival!

Demențial! Aproximativ 12.000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Analogue Festival!

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

A fost încă o seară magică în Mioveni. Potrivit primelor estimări, în jur de 12.000 de oameni au luat parte la distracție în a doua zi a festivalului.

Citiți și: Surpriza la care nu se aștepta nimeni! Este gratuit!

Pe scena principală au urcat trupe de trap și hip hop: IDK, Killa Fonic, Șatra B.E.N.Z., Kadebostany, Tinie Tempah și B.U.G. Mafia.

Cei din urmă au avut un concert unic, aniversând 30 de ani de existență a formației. Atmosfera a fost de-a dreptul excepțională!

Demențial! Aproximativ 12.000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Analogue Festival!

 

Pe scena secundară au fost tineri artiști și DJ-i precum CEDY, PRBLM Kid Groșa, Rickardo Priceless, Serotone sau PGR Rareș.

Precizăm și că vineri, în prima zi a Festivalului au fost 10.000 de spectatori pe platoul Făget de lângă Mioveni

Atunci pe scena principală au fost artiști precum Delia sau John Newman.

Cel din urmă chiar a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la spectacolul pe care l-a avut la Mioveni:

Demențial! Aproximativ 12.000 de oameni s-au distrat în a doua zi de Analogue Festival!

În această seară, ultima a festivalului, atmosfera va fi întreținută de: Valeria Stoica, ROA, Spike, Asian Dub Fundation, Selah Sue și Subcarpați.

Spectatorii se vor putea bucura, în continuare, de ocaziile de distracție de pe platoul Făget: ridicări cu balonul cu aer cald (între orele 20:00 și 22:00), tatuaje pentru copii și adulți (de la ora 14:00), nuntă pe plajă pentru îndrăgostiți (la standul Wedding Studio, unde „mirii” vor primi inclusiv verighete simbolice).

De asemenea, au parte de jocuri gigantice, pictură pentru copii, baloane de modelaj și baloane de săpun (între orele 14:00 și 18:00, în Game Area).

Update: 

„La ediția a II-a a Analogue Festival, scena principală a fost scena unor reuniuni muzicale care au făcut deliciul publicului. Astfel, în ziua a doua de festival, după un concert fabulos care a ridicat temperatura în public chiar peste cea din termometre, Killa Fonic a revenit pe scena principală alături de foștii săi colegi din Șatra B.E.N.Z. Practic pentru un al doilea concert, de această dată în formula de aur a echipei. A fost o reuniune îndelung așteptată de fani și, de asemenea, o ocazie de a-i aduce la final un emoționant omagiu lui Nosfe, unul dintre fondatorii Șatra B.E.N.Z.

Această reuniune a venit după al doilea proiect comun desfășurat pe scena Analogue în prima zi de festival – duetul Delia – HVNDS cu piesa SKNDL.

„Suntem încântați că Analogue a devenit scena unor colaborări muzicale atât de așteptate și de apreciate de fani, în fața a circa 12.000 de spectatori, cât s-au înregistrat în ziua a doua de festival”, spune Alin Călinescu, managerul evenimentului. „Am fost unul dintre cei care a asistat la acel eveniment unic care a fost reunirea pe scenă a trupei Șatra B.E.N.Z. în componența originală și am văzut pe viu ce reacție fabuloasă a avut publicul. Iar Delia, probabil artistul cel mai versatil și mai înclinat către experimente artistice din întreaga industrie muzicală din România, a susținut pe scena Analogue unul dintre cei mai tari concerte al ei din acest an. Publicul a fost absolut entuziasmat. Rockadelia does indeed rock.”

Ultima zi a Analogue Festival – duminică – îi aduce pe scena principală pe Valeria Stoica (începând de la ora 17:00), R.O.A. (de la 17:50), Spike (18:45), Asian Dub Foundation (20:00), Selah Sue (21:30) și Subcarpați (23:00), al căror concert va închide ediția 2023 a festivalului.

Între reprezentațiile headlinerilor, spectatorii îi vor putea vedea pe scena a doua pe Ivana Costache (între orele 17:30 și 17:50), DJ BVMSE (18:20 – 18:45), Trupa Rana (19:30 – 20:00), 7 Tears Ago (21:00 – 21:30), DJ Cataloop (22:30 – 23:00) și DJ Wanderlust (00:00 – 03:00).

Nu uitați că, în timpul zilei și seara, la Analogue Festival vă așteaptă o mulțime de ocazii de distracție – ridicările cu balonul cu aer cald, tatuaje semipermanente pentru copii și adulți, nunți on-the-spot, jocuri muzicale și jocuri în variantă gigantică etc.

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

 

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

Nuclearelectrica

Parteneri media:

Voyo

Susținut de Virgin Radio și Europa FM

Transportation Partner:

Țiriac Auto

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florărie TAJ – The secret garden

Cofetăria Maison Alex”, au transmit reprezentanții Analogue Festival.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90