930 x122 grota rece

Analogue festival

Exclusiv. Artist de talie mondială la Festivalul Analogue de la Mioveni

Update, 29 mai, ora 10:55

Potrivit surselor ePitești.ro, John Newman este unul dintre artiștii de talie mondială care va cânta la Festivalul Analogue de la Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Știrea inițială, 27 mai, ora 12:41 – Anunțul mult așteptat: Cine cântă la Super Festivalul de la Mioveni, Analogue!

Anunțul mult așteptat: Cine cântă la Super Festivalul de la Mioveni, Analogue!

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Luni, 29 mai 2023, se va face marele anunț: ce artiști de talie mondială vor cânta la Festivalul Analogue 2023!

 

Reamintim că, managerul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu, declara în exclusivitate pentru publicația noastră, la începutul acestei luni:

Alin Călinescu, director Centrul Cultural Mioveni

Alin Călinescu, director Centrul Cultural Mioveni

Urmează să anunțăm în cel mai scurt timp line-up-ul pentru ediția a doua a festivalului Analogue. Singurul lucru pe care pot să vi-l dezvălui este că vom avea un line-up de excepție. Unul dintre headlinerii principali ai festivalului Analogue este un artist cu un miliard de vizualizări pe YouTube ceea ce spune enorm.

Anunțul mult așteptat: Cine cântă la Super Festivalul de la Mioveni, Analogue!

Toate detaliile, cât și subiectul pe larg, AICI- Breaking NEWS. Alin Călinescu: „La Analogue vine un artist cu un miliard de vizualizări pe YouTube!”

Biletele sunt puse deja în vânzare putând fi cumpărate în prezent la un preț de 289 lei, la care se adaugă anumite taxe.

Amintim că prima ediție a Festivalului Analogue a fost un real succes.

În ciuda vremii ploioase, anul trecut peste 30.000 de persoane au ajuns pe platoul Făget din Mioveni. Trei zile a durat evenimentul. Public din toate marile orașe ale țării a fost prezent la spectacol.

În cele trei zile, Argeșul s-a transformat în polul distracției, datorită festivalului organizat de Centrul Cultural Mioveni.

Organizatorii muncesc și au ca obiectiv ca în următorii 3-5 ani, Analogue Festival să devină unul dintre primele trei/patru festivaluri ale țării.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3