New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

Analogue Festival, ziua 2: Muzică bună, mâncare, ateliere de artă și zbor cu balonul

Analogue Festival, ziua 2: Muzică bună, mâncare, ateliere de artă și zbor cu balonul

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Cea de-a doua zi de Analogue Festival a început de la ora 12.00.

Participanții au fost așteptați să ia parte la atelierele de artă care le-au fost puse la dispoziție de organizatori, au putut profita de o ridicare cu balonul cu aer cald și au putut mânca de la standurile din festival.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Pentru că ploaia din ziua precedentă a creat probleme șoferilor, organizatorii au pus la dispoziția participanților autocare gratuite, din 20 în 20 de minute de la ora 12.00 până la 02.00 până la Platoul Făget, pentru a veni și pleca fără probleme.

Pe scena principală au urcat artiști renumiți precum Catalina Cara (18:10), Moonlight Breakfast (19:10), Zdob și Zdub (20:20), Subcarpaţi (21:45), Dubioza Kolektiv (23:10) și Morcheeba (00:30).

Spre norocul participanților, ploaia nu a mai încercat să întrerupă buna dispoziție și s-au putut bucura de artiștii lor preferați.

Oamenii s-au adunat mai aproape de scenă când trupa românească Subcarpați a urcat pe scenă.

 

Dacă în prima seară de festival au fost 10.000 de oameni, în cea de-a doua acest număr a fost cu mult depășit, detalii AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3