930 x122 grota rece

Analogue festival

Vino și tu la Analogue! Cel mai tare festival cu cei mai buni artiști de talie mondială!

Vino și tu la Analogue! Cel mai tare festival cu cei mai buni artiști de talie mondială!

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Iubitorii de distracție, de muzică bună, de atmosferă incendiară, cei indrăgostiți de experiențe culturale inedite nu mai au mult de așteptat.

Numărătoarea inversă a început! Au mai rămas aproximativ 2 săptămâni până la cel mai important eveniment al verii.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Analogue Festival, a doua ediție, are loc pe Platoul Făget din Mioveni între 25-27 august.

Vor fi trei zile de muzică live, cu cei mai în vogă artiști de la noi și de peste hotare.

Trei zile de distracție și de experiențe de neuitat.

Mai este puțin până la cel mai așteptat eveniment al verii: Analogue Festival!

„Ediția din acest an a festivalului, a doua de la lansare, va reuni, într-un mix de genuri, 18 artiști români și internaționali cunoscuți care vor urca pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK,R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica”, anunțau recent organizatorii festivalului.

Pentru ediția din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Precizăm că Analogue Festival nu înseamnă numai muzică.

Cei prezentți vor avea parte de experiențe inedite.

„Anul acesta, pe lângă deja mult-așteptatele ridicări cu balonul cu aer cald sau activările-surpriză ale sponsorilor și partenerilor, organizatorii și-au propus să transforme locul într-un uriaș board game.

Vino și tu la Analogue! Cel mai tare festival cu cei mai buni artiști de talie mondială!

Spectatorii sunt așteptați să joace în natură, în toate cele trei zile de festival, variante gigantice ale unor jocuri consacrate: X&0, Scrabble, Domino, Nu te supăra, frate, Twister, Beer Pong, Ring Toss etc.

Nu vor lipsi standurile de facepainting (pictură pe față), baloane modelatoare și atelierele de creație”, au mai spus organizatorii.

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Amintim că anul trecut, la prima sa ediție, Analogue Festival a strâns circa 30.000 de oameni. Informații AICI sau AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3