930×122 CAPRA 5

Analogue festival

Analogue, de la vis la realitate!

Analogue, de la vis la realitate!

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Au fost prezenți mii de oameni la prima ediție a festivalului Analogue care a adus pe scenă 20 de artiști din industria muzicală românească, dar și internațională.

Analogue Festival a început ca o idee, un vis care părea irealizabil în 2019. Intenția noastră a fost să oferim regiunii de centru și sud a țării un festival cu o experiență diferită, nu doar din punct de vedere muzical.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Așa a luat naștere Analogue, un loc în care invităm oamenii la evadare din lumea digitală. Am îmbinat natura și spațiul existent cu diverse activități și experiențe pentru a realiza o conexiune cât mai reală cu oameni cu preocupări, valori și acțiuni comune.

Am avut artiști de top, atât internaționali cât și români, care au urcat pe scenă la Analogue și au oferit performance-uri demne de marile festivaluri ale lumii.

Ne bucurăm că în ciuda vremii neprietenoase, oamenii s-au distrat, au dansat și s-au bucurat de toate activitățile pregătite pentru ei. Pe lângă muzica live și petrecerile cu DJ, au fost și multe activități în aer liber, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustări de vinuri, ateliere de creație și multe altele.

Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă transformarea unui vis în realitate:

Mulțumim primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, Primăriei, Consiliului Local și SC Servicii Edilitare, că ne-au sprijinit și ne-au oferit tot suportul și logistica de care am avut nevoie.

Mulțumesc sponsorilor noștri, care au crezut în noi încă de când le-am prezentat doar o idee.

Mulțumesc și echipei de la Centrul Cultural Mioveni, fără de care nu s-ar fi putut realiza acest eveniment și echipelor de creație și producție!

Mulțumesc artiștilor, că au avut încredere în conceptul nostru, și publicului care a venit în număr așa de mare să se bucure de ei.

Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc Jandarmeriei, SMURD, Poliției Locale, Poliției Naționale, Asociației Naționale Antidrog și tuturor celor care ne-au ajutat să avem un festival sigur, curat și fără incidente.

Analogue a dovedit ca este un festival curat, prietenos cu mediul, în armonie cu natura si responsabil.

PS: Ne înclinăm în fața celor 30 000 de participanți„, a declarat Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • GV spune:

    Mulțumim echipei radio ZU , tuturor celor care au gândit, aprobat și tolerat acesta lipsa de respect față de public & artistul de pe scena . ZU ,anul viitor sa aduceți boxe mai mari și un amplificator mai puternic!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3