SMART KIDS 930X122

Analogue festival

Breaking NEWS. Alin Călinescu: „La Analogue vine un artist cu un miliard de vizualizări pe YouTube!”

Breaking NEWS. Alin Călinescu: „La Analogue vine un artist cu un miliard de vizualizări pe Youtube!”

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

105 zile ne mai despart de unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii. Pe 25-27 august, Analogue Festival revine pe Platoul Făget din Mioveni cu a doua ediție.

Participanților li se promite o ediție mult mai tare decât cea de anul trecut și cu mult mai multe surprize.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Line-up-ul din acest an va face ca Analogue Festival să fie o experiență de neuitat, transmit organizatorii. Numele artiștilor care vor urca pe scenă în această vară, la Mioveni, vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Urmează să anunțăm în cel mai scurt timp line-up-ul pentru ediția a doua a festivalului Analogue. Singurul lucru pe care pot să vi-l dezvălui este că vom avea un line-up de excepție, iar unul dintre headlinerii principali ai festivalului Analogue este un artist cu un miliard de vizualizări pe YouTube ceea ce spune enorm.”, a declarat în exclusivitate pentru ePitești.ro Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni.

Alin Căilnescu, manager Centrul Cultural Mioveni

Alin Călinescu, manager Centrul Cultural Mioveni

Biletele sunt puse deja în vânzare putând fi cumpărate în prezent la un preț de 289 lei, la care se adaugă anumite taxe.

Festival Analogue 2022

Festival Analogue 2022

Amintim că prima ediție a Festivalului Analogue a fost un real succes. În ciuda vremii ploioase, anul trecut peste 30.000 de persoane au ajuns pe platoul Făget din Mioveni în cele 3 zile ale evenimentului. Public din toate marile orașe ale țării a fost prezent la spectacol.

În cele trei zile Argeșul s-a transformat în polul distracției, datorită festivalului organizat de Centrul Cultural Mioveni.

Organizatorii muncesc și au ca obiectiv ca în următorii 3-5 ani, Analogue Festival să devină unul dintre primele trei, patru festivaluri ale țării.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90