NOR CURIER 930X122

andra

ANDRA SE VISEAZĂ CELINE DION! FACE CANTO CU SORA LUI MARCEL PAVEL!

Andra Oproiu are doar 11 ani şi este din Câmpulung Muscel. Micuţa Andra visează să ajungă o cântăreaţă la fel de cunoscută precum Celine Dion!

Citiți și: ANDRA, CONCERT „TRADIȚIONAL” ÎN MIOVENI. CÂNTECUL CARE A EMOȚIONAT PUBLICUL

„Fac canto din octombrie 2012 la clasa doamnei profesoare Gina Pavel. Muzica face parte din mine. În momentul în care cânt parcă sunt într-o altă lume. Totul e mult mai frumos. Iubesc foarte mult muzica şi aş vrea să fac carieră în acest domeniu”, spune Andra.

Eleva care trece în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu” a participat la numeroase concursuri la care a reuşit să se impună.

Citiți și: SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN. PROGRAMUL CONCERTELOR

Sub îndrumarea profesoarei Gina Pavel, sora cântăreţului Marcel Pavel, Andra se pregăteşte intens la sala de canto de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung.

„Gina Pavel este o persoană deosebită. O iubesc foarte mult! Munceşte extraordinar de mult cu noi şi are încredere în ce putem face. Deoarece este foarte apropiată de noi o simţim ca pe o prietenă, nu ca pe o profesoară, şi facem totul cu mult drag”, mai spune Andra.

Andra Oproiu are planuri mari. Îşi doreşte să ajungă, după cum spune chiar ea, precum celebrele cântăreţe Lara Fabian şi Celine Dion.

(Foto: Facebook Andra Oproiu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3