EcoMoto 930×122

andra

SMILEY, UITAT DE FANI! ŞTIAŢI CĂ ASTĂZI ESTE ZIUA LUI?

Paginile de Facebook ale artiştilor sunt urmărite permanent de fanii care vor să fie la curent cu toate noutăţile din viaţa preferaţilor lor. Cu toate acestea, artistul piteştean Smiley pare să fi fost uitat de prietenii săi virtuali. Piteşteanul împlineşte astăzi 31 de ani, dar pagina lui de Facebook nu este plină de urări de bine, aşa cum ne-am fi aşteptat. Culmea este că Smiley e vedeta piteşteană cu cei mai mulţi fani pe Facebook!

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

În schimb, Andra a scris pentru Smiley un mesaj emoţionant, dar pe contul ei de socializare. „Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubit şi fericit în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani, Smiley!”, a postat artista.

Timpul nu este pierdut: încă mai este destulă vreme ca fanii să îi ureze astăzi „La mulţi ani!” artistului. Trebuie doar să acceseze pagina sa de Facebook…

Citiți și: Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3