930 x122 grota rece

facebook

Schimbări majore la Facebook și Instagram

Compania Meta a lansat noi setări de confidențialitate implicite pentru Facebook și Instagram, potrivit antena3.ro

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Acestea au ca scop principal protejarea utilizatorilor minori.

Prin noile setări se vor limita și contactele adulților suspecți.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Adolescenții care își vor crea acum cont de Facebook vor beneficia de condiții mai stricte. Acest lucru include, dar nu se limitează la, a decide cine poate vedea lista lor de prieteni, ce pagini urmăresc și cine are voie să comenteze la postările lor, notează sursa citată.

De asemenea, conturile blocate și raportate nu vor mai putea să contacteze utilizatorii minori. La Instagram, spre exemplu, se va elimina butonul de mesaj pentru acestea.

Totodată, atunci când utilizatorii minori vor primi un mesaj, li se va trimite și o notificare prin care sunt întrebați dacă cunosc persoana respectivă.

Dacă se alege Nu, ambele aplicații vor aduce o serie de acțiuni pe care le pot întreprinde, cum ar fi blocarea contului sau raportarea acestuia, mai precizează sursa menționată.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3