New Profesional Consult 930 x 122

facebook

Vom plăti pentru a utiliza Facebook?

Vom plăti pentru a utiliza Facebook și Instagram? Un mesaj a apărut în aplicațiile mobile pentru iOS.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

O veste pentru împătimiții aplicațiilor de social media: Facebook și Instagram avertizează că utilizatorii de dispozitive iOS ar putea să plătească în viitor dacă doresc să utilizeze serviciile în continuare, informează mobilissimo.ro.

Acest lucru s-ar întâmpla dacă utilizatorii oferă accesul la datele personale și nu permit aplicațiilor să le urmărească modul de utilizare în aplicații. Iată și mesajul afișat în aplicația Facebook și Instagram: Observăm în capturile de ecran mesajul “Ajutați la menținerea gratuită a aplicației Facebook”. Acest mesaj este afișat și de către Instagram.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Totodată, ar putea însemna tăierea anumitor funcții în versiunea gratuită pentru a face utilizatorii să plătească sau să acorde aplicațiilor dreptul de a-i urmări, ca și până acum. Rămâne totuși de văzut ce planuri are Mark Zuckerberg și dacă va continua lupta cu Apple sau va găsi o cale de mijloc pentru a rezolva situația.

Sursă: mobilissimo.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90