930×122 CAPRA 5

facebook

Facebook își schimbă numele

Gigantul rețelelor de socializare, Facebook intenționează să-și schimbe în curând numele.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

Marea schimbare ar putea avea loc chiar în câteva zile, în cadrul conferinței anuale Connect, ce va avea loc pe 28 octombrie.

Potrivit Reuters, viitorul nume al Facebook urmează să poziționeze rețeaua de socializare sub o companie mamă, care va supraveghea, de asemenea, grupuri precum Instagram, WhatsApp, Oculus şi altele.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Articolul din The Verge susţine că un posibil nume pentru companie ar putea avea de a face cu termenul „Horizon”. Recent, Facebook şi-a redenumit platforma sa de gaming în dezvoltare denumită „Horizon” în „Horizon Worlds”.

În ultima vreme, Mark Zuckerberg a pus foarte mult accent pe conceptul de “metavers”, iar acesta pare să fie și motivul schimbării de nume pentru Facebook. “Metavers” desemnează un univers virtual, în care utilizatorii îşi pot folosi imaginaţia pentru a depăşi granițele lumii reale şi unde se pot transforma şi pot interacţiona după bunul plac.

În prezent, Facebook este cea mai mare reţea socială din lume, iar filiala sa, Instagram, cunoaște un mare succes, depășind un miliard de utilizatori.

Foto descriptiv: start-up.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3