EcoMoto 930×122

bazinul olimpic

Aproape 4 milioane € pentru Bazinul Olimpic!

Aproape 4 milioane € pentru Bazinul Olimpic!

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Consiliul Local al municipiului Pitești urmează să adopte în ședința din această lună un proiect care vizează un obiectiv important de investiții.

Este vorba despre proiectul de modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Pitești.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

Practic, se aprobă indicatorii financiari finali ai proiectului care deja s-a încheiat din punct de vedere al lucrărilor propriu-zise.

Astfel, valoarea totală a proiectului este de 18.996.928 de lei, inclusiv TVA.

De asemenea, valoarea totală eligibilă a proiectului este de 15.076.256 de lei, inclusiv TVA.

Aproape 4 milioane € pentru Bazinul Olimpic!

Valoarea neeligibilă a proiectului este de 3.921.672 de lei, inclusiv TVA.

Totodată, se aprobă și contribuția proprie a municipiului Pitești care este de numai 2% din valoarea totală, adică puțin peste 300.000 de lei, inclusiv TVA.

Proiectul a fost finanțat în special cu fonduri europene și de la bugetul de stat.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ocolici spune:

    wow ce veste bună.

  • Cris spune:

    Romanii sufera de grandomanie si prostie!Cred ca este acel genom defect provenit de la rusi(ca tot s-a descoperit ca e cam 50-60%).Altfel nu putem intelege cum de ne intereseaza doar lucrarile care inghit bani multi si servesc putin.Adica cele mari cu care iesim in fata si „ramanem in istorie”.Precum si Catedrala rusinii neamului,de la Bucuresri.Mafia PSD pune capac acestui defect corijabil doar prin educatie si scoala ,pe bune(adica nu cu diplome cumparate, cu ratiune si nu cu rugaciune).Normal ca le sticlesc ochii „crediinciosilor”,ca astea se fac pe spagi mari !
    Un bazin aduce doar ceva confort si concursuri,lucruri neesentiale.Un spital nou sau renovarea integrala a celui existent ar fi insemnat chiar viata ,zilnic ,pt sute de oameni nu doar pt cativa „abonati” la baita aproape gratis pe bani publici (sala aia consuma bani pt energie -pt caldura si apa calda ,cat 3 spitale)…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90