Donaris 930 x 122

apartamente

Are balta peşte în Piteşti. Proiecte imobiliare de milioane de euro înregistrează succese după succese

În plină pandemie, mai multe proiecte imobiliare au fost finalizate anul trecut în Piteşti şi, mai mult decât atât, s-au dovedit a fi de succes. Spre exemplu, apartamentele dintr-un bloc nou construit pe strada Teilor din Piteşti s-au vândut ca pâinea caldă, în ciuda preţurilor aparent piperate.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Din totalul de 70 de locuinţe (apartamente cu două camere, trei camere şi studiouri), mai sunt doar şapte disponibile. Imobilul are la parter şi un supermarket care s-a deschis de curând.

 

Citiți și: Vestea zilei pentru cei care au apartamente cu două camere și garsoniere

 

Din ce mai e la vânzare, cel mai ieftin este un apartament cu două camere şi aproximativ 66 mp suprafaţă (58 mp utili). Preţul actual se ridică la aproximativ 68.000 de euro.

Cei care doresc un spaţiu mai generos (trei camere, 140 mp), trebuie să scoată din bancă 118.150 de euro.

Comparativ, o casă cu etaj se vinde în Piteşti cam la acelaşi preţ. Alegerile (că e casă, duplex sau apartament la bloc) ţin de preferinţele fiecăruia şi nu le comentăm.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90