Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Alcoolul nu mai e la „modă”! Cum se „amețesc” acum șoferii

Doi șoferi, unul de 35 de ani, și altul de 22 de ani, s-au urcat drogați la volan. Au fost prinși zilele trecute și sancționați.

Citiți și: Șoferii au motive să fie furioși!

În seara zilei de 12 spre 13 ianuarie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultratul a indicat prezența a trei substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie, în jurul orei 03:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Ambii au fost duși la o unitate medicală, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

Polițiștii le-au deschis dosare penale și cei doi au rămas fără permis.

Vă amintim că sâmbătă seara un șofer drogat a provocat un accident rutier în localitatea argeșeană Dârmănești. AICI, subiectul pe larg.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90