EcoMoto 930×122

amenzi

Argeş: Amendă cu multe zerouri la o firmă de prelucrare a lemnului

Amendă cu multe zerouri la o firmă de prelucrare a lemnului.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Polițiștii argeșeni, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș și ocoalelor silvice competente teritorial, au acționat pentru combaterea delictelor silvice pe raza județului Argeș.

Cu ocazia verificărilor, au fost constatate abateri la o societate de pe raza localității Slobozia, și au fost depistate mai multe persoane, care au tăiat sau transportat material lemnos cu atelaje sau autoutilitare, fără respectarea regimului silvic.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Totodată, agenţii care au descins la societatea comercială au constatat că aceasta nu deținea în depozit un volum de 68,465 mc de cherestea specia molid.

Ca urmare a celor constatate, firma a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 68,465 mc de material lemnos, în valoare totală de aproape 60.000 de lei, a fost confiscată valoric.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90