New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

În data de 27 noiembrie, jandarmii au depistat în interiorul unei agenții de pariuri, un bărbat în vârstă de 26 de ani din comuna Mărăcineni care nu deținea certificat verde.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit și faptul că acesta trebuia să se afle în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii sale din Germania.

Aceeași situație au descoperit jandarmii și ziua următoare, în data de 28 noiembrie, în aceeași locație. De această dată era vorba despre un alt protagonist, mai exact de un bărbat 24 de ani din Mioveni, care la rândul său nu deținea certificat verde și trebuia să se afle în carantină la domiciliu ca urmare a sosirii din Franța.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

Jandarmii le-au aplicat celor doi bărbați sancțiuni contravenționale în valoare de 1500 de lei fiecare.

De asemenea, ambele situații au fost comunicate Direcției de Sănătate Publică Argeș în vederea dispunerii măsurilor suplimentare.

Foto principal – descriptiv: Ziare Botoșani

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90