New Profesional Consult 930 x 122

droguri

Argeș: Bărbat prins de jandarmi cu 6 plicuri de droguri ”la purtător”

Un bărbat a fost prins de jandarmii argeșeni, în acest sfârșit de săptămână, cu mai multe pliculețe, susceptibile a fi droguri, ”la purtător”.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, iar ”marfa” i-a fost confiscată.

Jandarmeria Argeș transmite: 

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

„O persoană de sex masculin a fost depistată de către jandarmii argeșeni, pe raza municipiului Pitești, având asupra sa 6 plicuri ce conțin substanță de culoare albă și un plic de culoare roz ce conține fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare.

Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90