New Profesional Consult 930 x 122

branşamente ilegale

ARGEȘ: BRANȘAMENTE ILEGALE LA REȚEAUA ELECTRICĂ

În această dimineaţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş și Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia, pe raza localităților Bascov, Merișani și Băiculești din judeţul Argeş.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

„Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică potrivit prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale. În urma verificărilor efectuate, au fost identificate patru imobile pe raza comunei Merișani și un imobil pe raza comunei Băiculești care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică, fapt pentru care reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform Codului de Procedură Penală şi prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale”, precizează IJJ Argeș.

 

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

10 infracțiuni, 5 dosare

Au fost întocmitet 5 dosare cu 10 infracțiuni și 5 autori (dintre care unul în cooperare cu poliția), care au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90