New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeș: Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare au desfășurat mai multe controale pentru depistarea celor care taie sau transportă ilegal material lemnos. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie, oamenii legii au prins cinci indivizi care transportau, cu căruța, lemne fără acte.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În ziua de 05 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 71 de ani, toți din Bughea de Sus, care transportau material lemnos, cu atelaje hipo, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

În urma evaluării de către specialiști silvici, s-a constatat că cei în cauză transportau cantitatea totală de aproximativ 2,3 metri cubi material lemnos de esență fag și molid.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv

Sursă foto: oradesibiu.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3