930 x122 grota rece

averse

Argeș. Cod Galben de averse torențiale și vijelii

Argeș. Cod Galben de averse torențiale și vijelii

Citiți și: Vremea extremă face ravagii în Pitești și Argeș. Intervin pompierii!

Cod Galben de instabilitate atmosferică!

Meteorologii au anunțat că astăzi și mâine, în județul Argeș vor fi fenomene meteorologice manifestate prin averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea. Anunțul de ultim moment făcut acum

,,COD GALBEN
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică

Interval de valabilitate: 31 iulie, ora 10:00 – 31 iulie, ora 21:00

Argeș. Cod Galben de averse torențiale și vijelii

Va fi instabilitate atmosferică local în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova și în zona montană, ce se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și pe alocuri de peste 30…40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. Vântul va avea intensificări în extremitatea de sud-vest a țării.”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: meteoromania.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3