Donaris 930 x 122

cod de vreme rea

Iarnă în toată regula! Zăpada de peste 40 de cm și -10 grade

Iarnă în toată regula! Zăpada de peste 40 de cm și -10 grade

Citiți și: Alertă: Vremea rea se abate peste țară – Pregătiți-vă pentru ninsori, ploi și vânt puternic!

O dimineață albă și geroasă la Bâlea Lac

În această dimineață de 19 noiembrie 2023, în zona Bâlea Lac, de pe celebrul drum Transfăgărășan peisajul era de poveste.

Zăpada a acoperit întreaga zonă, atingând o grosime de peste 40 de centimetri. Mercurul în termometre a coborât până la -10 grade Celsius.

Citiți și: Avertizare generală! Iarna își intră în drepturi. Ninsori și viscol!

Zăpada căzută și temperaturile scăzute sunt dovada că iarna și-a intrat în drepturi în această regiune montană pitorească.

Bâlea Lac, cunoscut pentru peisajele sale naturale spectaculoase și pentru clima sa montană, a oferit astăzi un spectacol de neuitat, cu un strat gros de zăpadă care a acoperit totul în alb.

Această dimineață geroasă ne reamintește frumusețea naturii și a anotimpurilor, invitându-ne să ne bucurăm de peisajele unice pe care iarna ni le poarte oferi.

Vă reamintim că, în România, pâna astăzi la ora 10 au fost două coduri de vreme rea: galben și portocaliu, în funcție de zonele vizate.

Alte detalii, AICI – Alertă meteo! Cod galben și portocaliu!

Temperaturile scad și sunt prognozate ploi, ninsori și viscol în mai multe regiuni din țară, în weekend, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Sursă foto: Facebook/Meteoplus

Iarnă în toată regula! Zăpada de peste 40 de cm și -10 grade

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache