930 x122 grota rece

amenzi

Argeş: Femeie amendată după ce le-a spus jandarmilor că a mers la dentist

Femeie amendată după ce a explicat jandarmilor că a mers la dentist. Aceasta avea impusă măsura carantinării la domiciliu şi nu a fost găsită, la o verificare de rutină a oamenilor legii.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

„În cursul zilei de ieri, jandarmii câmpulungeni care verificau respectarea măsurii carantinării la domiciliu a unei femei în vârstă de 25 de ani, au constatat faptul că aceasta a părăsit domiciliul declarat, motivând că s-a deplasat în municipiul București pentru efectuarea unui tratament stomatologic”, precizează Jandarmeria Argeş.

De asemenea, jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine publică la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor Argeș, au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani care avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii din Franța în data de 12 septembrie.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Ambele persoane depistate că au încălcat măsura carantinării au fost sancționate de jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, conform art. 65, lit. i) din Legea 55/2020, iar situațiile au fost comunicate Direcției de Sănătate Publică Argeș, pentru a decide măsurile ce se impun în continuare.

De la începutul anului și până în prezent, jandarmii argeșeni au depistat peste 30 de persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3