Donaris 930 x 122

amenzi

Argeş: Femeie amendată după ce le-a spus jandarmilor că a mers la dentist

Femeie amendată după ce a explicat jandarmilor că a mers la dentist. Aceasta avea impusă măsura carantinării la domiciliu şi nu a fost găsită, la o verificare de rutină a oamenilor legii.

Citiți și: Noi sancțiuni pentru șoferi. Amenzile ajung și la 2900 de lei

„În cursul zilei de ieri, jandarmii câmpulungeni care verificau respectarea măsurii carantinării la domiciliu a unei femei în vârstă de 25 de ani, au constatat faptul că aceasta a părăsit domiciliul declarat, motivând că s-a deplasat în municipiul București pentru efectuarea unui tratament stomatologic”, precizează Jandarmeria Argeş.

De asemenea, jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine publică la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor Argeș, au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani care avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii din Franța în data de 12 septembrie.

Citiți și: ITM Argeș: Amenzi de peste 200.000 de lei și sute de controale la firmele din județ

Ambele persoane depistate că au încălcat măsura carantinării au fost sancționate de jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, conform art. 65, lit. i) din Legea 55/2020, iar situațiile au fost comunicate Direcției de Sănătate Publică Argeș, pentru a decide măsurile ce se impun în continuare.

De la începutul anului și până în prezent, jandarmii argeșeni au depistat peste 30 de persoane care au încălcat măsura carantinării la domiciliu.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441