930 x122 grota rece

curcani

Argeș. Fost deputat și primar de oraș vinde curcani pe net!

Argeș. Fost deputat și primar de oraș vinde curcani pe net!

Citiți și: O FIRMĂ PREGĂTEȘTE O AFACERE DE MILIOANE ÎN ARGEŞ

Ioana Jenica Dumitru, fost deputat PPDD și PSD în mandatul 2012 – 2016, dar și fost primar al orașului Ștefănești în mandatul 2016 – 2020, acum doar consilier local al aceluiași oraș, și-a găsit o nouă ocupație.

Citiți și: (VIDEO) ACUM – PROTEST ÎN ȘTEFĂNEȘTI: „HOȚII!”, „DEMISIA!”

Aceasta vinde pe Internet „curcani și rațe crescute natural-bio”.

În descrierea unui clip video pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că păsările sunt hrănite „doar cu cereale legume și fruct”.

Păsările ar ajunge, astfel, la o greutate cuprinsă între 8 -18 kg „în viu”.

În clipul video sunt arătate niște rațe care se bălăcesc fericite într-o viroagă, pe un pârâu.

Deși a încercat să cadreze camera doar pe păsări, Ioana Jenica Dumitru nu a putut scoate niște secvențe în care se văd, totuși, maldăre de gunoaie pe malul pârâului.

Pe lângă păsări, Ioana Jenica Dumitru mai vinde, în Pitești, și fructe, legume și vin la un punct de desfacere deschis chiar în curtea casei personale de pe strada Sfânta Vineri, vizavi de Hanul Gabrovenilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3