EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Înfiorător! Om mort în incendiu!

Update 3: Iată ce informații transmite și Poliția Argeș:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind un incendiu ce a afectat o locuință de pe raza comunei Pietroșani, în urma căruia o persoană ar fi decedat ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

În seara zilei de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la un incendiu ce se manifesta la un imobil din comuna Pietroșani.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, pentru sprijinirea intervenției pompierilor, în vederea stingerii incendiului ce se manifesta la nivelul acoperișului.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Din imobilul în cauză au fost evacuate două persoane, respectiv un bărbat de 73 de ani, și o femeie de 68 de ani.

Din păcate, bărbatul de 73 de ani a fost declarat decedat. Femeia a fost transportată la o unitate de medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Cercetările vor fi preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, în cauză urmând să fie înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”.

Update 2: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite:

„După prima evaluare s-a constatat că este vorba despre un incendiu în interiorul unei locuințe de aproximativ 80 mp, care a fost inundată cu fum.

La fața locului este și un echipaj al SAJ.

Pentru localizarea și lichidarea unui, pompierii s-au deplasat cu două echipaje și două autospeciale pentru stingerea incendiului, alături de un echipaj și o autospecială pentru stingerea incendiilor de la SVSU Domnești.

Au fost identificate și două victime.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani pentru care s-a declarat decesul și o femeie în vârstă de 68 care primește îngrijiri de la echipajul medical”.

Update 1: Argeș. Înfiorător! Om mort în incendiu!

O persoană a fost găsită decedată în locuința în care a avut loc incendiul.

Ar fi vorba despre un bărbat, conform surselor noastre.

Deocamdată nu deținem informații despre modul în care a avut loc decesul.

Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! Nu sunt recomandate minorilor sau persoanelor care au probleme cardiace:

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit în localitatea Pietroșani.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni pentru stingerea incendiului.

Din câte se pare, arde în apropiere de locul în care ieri a avut loc un alt incendiu puternic, conform ISU Argeș.

Detalii, AICI.

Știre în curs de actualizare

Foto: Arhivă/ Descriptiv

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3