New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeş: Jandarmii au stricat mirilor petrecerea

Unul dintre cele mai emoţionante şi magice momente din viaţa unui adult este legătura sfântă a căsătoriei şi bucuria de după. Din păcate, în zilele şi vremurile pe care le trăim, aceste clipe sunt supuse unor restricţii, ca multe alte activităţi normale.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Petrecerile private sunt interzise, iar oamenii legii „veghează” ce se întâmplă. În anumite cazuri, acestea trec neobservate, alterori – ghinion – „aterizează” Poliţia sau Jandarmeria, cum a fost cazul în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la Băbana.

Acolo, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare au constatat faptul că în interiorul unui restaurant avea loc o petrecere privată (cununie) la care participau mai multe persoane. Ca urmare a abaterilor legale, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

Citiți și: Argeș: Căruţe încărcate cu lemn furat, oprite de polițiști

„În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 lei”, precizează IJJ Argeş într-un comunicat.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441