EcoMoto 930×122

amenzi

Argeş: Jandarmii au stricat mirilor petrecerea

Unul dintre cele mai emoţionante şi magice momente din viaţa unui adult este legătura sfântă a căsătoriei şi bucuria de după. Din păcate, în zilele şi vremurile pe care le trăim, aceste clipe sunt supuse unor restricţii, ca multe alte activităţi normale.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Petrecerile private sunt interzise, iar oamenii legii „veghează” ce se întâmplă. În anumite cazuri, acestea trec neobservate, alterori – ghinion – „aterizează” Poliţia sau Jandarmeria, cum a fost cazul în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, la Băbana.

Acolo, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare au constatat faptul că în interiorul unui restaurant avea loc o petrecere privată (cununie) la care participau mai multe persoane. Ca urmare a abaterilor legale, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

„În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 lei”, precizează IJJ Argeş într-un comunicat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90