NOR CURIER 930X122

argeș mall

ARGEȘ MALL VA DEPĂȘI PROBLEMA CONCESIONĂRII TERENULUI. „VĂ GARANTEZ CĂ ANUL ACESTA TOATĂ PROCEDURA VA FI PARCURSĂ”

Argeș Mall, centrul comercial pe care dezvoltatorul Prime Kapital intenționează să-l construiască în cartierul Tudor Vladimirescu, este tinut pe loc, la momentul actual, de problema terenului necesar amplasării unuia dintre picioarele pasarelei, teren care trebuie scos din registrul spațiilor verzi pentru a putea fi concesionat investitorului privat.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

„Faptul că un astfel de dezvoltator vine să investească aici ne arată că Piteștiul este o atracție pentru investitori”

Problema va fi depășită anul acesta. O spune chiar unul dintre viceprimarii Piteștiului.

Citiți și: Exclusiv. Restaurantul care este full non stop se deschide și în Argeș Mall

„Eu vă garantez că, anul acesta, cu siguranță toată procedura va fi parcursă. Se vor face și concesiune, și licitație pentru concesiune. Să sperăm că nu va veni cineva să pună piedici artificiale, pentru că este un plus pentru oraș din toate punctele de vedere: și pentru cetățeni, că pot trece peste calea ferată, și pentru Primăria Pitești, că va primi impozite. Vor fi foarte multe locuri de muncă. Faptul că un astfel de dezvoltator vine să investească aici ne arată că Piteștiul este o atracție pentru investitori”, precizează Sorin Apostoliceanu.

Reamintim că dezvoltatorul Prime Kapital vrea să investească în centrul comercial Argeș Mall 80 de milioane de euro.

Pe lângă centrul comercial, ”Prime Kapital va dezvolta din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de 6 milioane de euro, pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției. Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului”, afirmă dezvoltatorul.

Odată cu noua investiție, în municipiul Pitești ar urma să apară 1.400 de noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă transmis de inițiatorul proiectului (detalii, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90