930 x122 grota rece

amenzi

Argeș: Nepurtarea măștii și plimbările nocturne, sancționate cu amenzi usturătoare

Peste 140 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de polițiștii argeșeni.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

S-au organizat și desfășurat 29 de acțiuni punctuale, din care 26 de acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții.

Au fost vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

În cadrul activităților, au fost verificate 2.314 persoane, precum și 108 mijloace de transport public în comun.

Totodată, au fost verificate 137 de societăți comerciale, din 92 de obiective sau locații de interes, unde poliţiştii şi reprezentaţii celoralte structuri cu care se acţionează în sistem integrat, au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate, să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate, cu accent pe respectarea măsurilor de protecție individuală, atât de către personal cât și de către clienți.

„Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au fost aplicat 142 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.500 de lei, astfel:

-127 de sancțiuni, în valoare totală de 14.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;

-15 sancţiuni, în valoare de 3.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 22.00-05.00).”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3