EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: PARANGHELIE OPRITĂ DE POLIȚIȘTI DUPĂ UN LIVE PE FACEBOOK

Polițiștii din Bascov s-au sesizat aseară din oficiu, în urma unor postări pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că mai multe persoane participă la o petrecere privată.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

A fost identificat locul și, împreună cu un echipaj de jandarmi, polițiștii s-au deplasat la adresa respectivă, din comuna Mărăcineni.

Polițiștii au constatat că nu sunt respectate prevederile ordonanțelor militare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Au fost legitimate toate persoanele de la petrecere. „Două dintre acestea nu locuiau acolo și nu aveau motive care să le justifice prezența, fapt pentru care au fost amendate cu un total de 4.000 de lei.

Petrecerea a fost întreruptă, iar persoanelor respective le-a fost pus în vedere ca pe viitor să respecte prevederile specifice stării de urgență”, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90