NOR CURIER 930X122

amenzi

Argeș. Polițiștii au făcut un „popas” la Dedulești”! Au avut motiv bun

Argeș. Polițiștii au făcut un „popas” la Dedulești”! Au avut motiv bun

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au acționat în zona popasului de la Dedulești, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor contra persoanei și contra patrimoniului, și respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor.

Argeș. Polițiștii au făcut un „popas” la Dedulești”! Au avut motiv bun

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Au fost verificate 20 de autovehicule și au fost controlate 4 societăți comerciale din punct de vedere al măsurilor de securitate.

„În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și conform H.G. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și a fost retras un certificat de înmatriculare”, precizează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Anaf-ul când trece pe acolo? Să „mănâncă” și gura lor ceva?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90