SMART KIDS 930X122

preturi

Argeș: Prețurile cresc, salariile scad!

Argeș: Prețurile cresc, salariile scad!

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

În timp ce prețurile produselor și serviciilor tot cresc, salariile bat pasul pe loc, ba chiar se mai înregistrează și scăderi, după cum relevă ultimele date făcute publice de către Direcția de Statistică Argeș.

Astfel, în luna august 2022, câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș a fost de 5.601 lei, în scădere cu 408 lei față de nivelul realizărilor salariale din luna iulie 2022.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Evoluția descendentă a fost imprimată de dinamica negativă a câștigurilor salariale din sectoarele industrie și construcții și servicii.

La nivelul județului Argeș, în luna august a.c. s-a realizat un câştig salarial mediu net de 3.475 lei, în scădere cu 240 lei comparativ cu luna iulie 2022.

Câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna august 2022 a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național atât în valoare brută (-11,8%), cât și în valoare netă (-11,6%).

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Ați văzut un politician să vorbească de noi locuri de muncă în industrie? Ați văzut autoritățile locale că atrag investiții în industrie?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3