New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeş: Şoferi indisciplinaţi, au „călcat” pedala de suspendare a permisului auto

O nouă zi cu numeroase abateri în trafic pe drumurile din judeţ, unde cel puţin 14 şoferi s-au ales cu permisul suspendat. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Spre exemplu, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Răzvan A., bărbat de 28 de ani, din București, care conducea un autoturism Seat pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 112 km/h.

De asemenea, polițiștii l-au depistat pe Dan Ionuţ C., tânăr de 22 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism BMW pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Citiți și: Schimbare majoră privind amenzile de circulație!

În fiecare situație, a fost aplicată amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, prin reținerea permisului de conducere și eliberarea unei dovezi înlocuitoare.

În total, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicat 182 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90